Iumcoin nudi bitcoin sajtu stvaralačima sadržaja | RS.democraziakmzero.org

Iumcoin nudi bitcoin sajtu stvaralačima sadržaja

Iumcoin nudi bitcoin sajtu stvaralačima sadržaja

Novi Bitcoin-posvećen sajt pod nazivom Iumcoinis nudi autori sadržaja priliku da prodaju svoju robu u zamenu za digitalnu valutu.

Servis, pokrenuta prošle nedelje, omogućava autorima da prodaju svoje digitalne proizvode na mreži, u zamenu za bitcoins. Softver, muzika, video, psihologija i dodaci su navedeni među proizvodima koji se mogu prodati na sajtu.

Korisnici prijavili za besplatne račune, a usluga im omogućava da upload digitalne proizvode prodaju po maksimalnoj ceni od 10 bitcoins. Fajlovi se čuvaju na Amazon cloud servisa. Prodavci onda može ući u opis proizvoda, i izaberite sliku da opiše proizvod. Iumcoin im daje URL proizvoda, koji su potom mogu podeliti na Facebook ili Tvitter. Otvaranje URL daje korisniku 20 minuta za skeniranje KR koda koji sadrži Bitcoin adresu plaćanja i kupi proizvod.

Sajt traje 1 odsto prodajne cene, plus.0025 bitcoins (oko 25 centi na trenutne vrednosti), kao komisije za svaku prodaju. Korisnici koji daju samo email adresu i lozinku prilikom registracije za sajt, a oni su u stanju da imenuje Bitcoin novčanik kad god žele da povuku svoju ravnotežu sa Iumcoin. Sajt objavljuje spisak sadržaj politika nije dozvoljeno za upload, uključujući The Usual Suspects: nepristojnog materijala, falsifikovanih predmeta ili digitalnog sadržaja koje ne poseduju, zajedno sa ličnim podacima.

Sajt Iumcoin je retki - bez "Featured Product" direktorijum - verovatno zbog nedavnog lansiranja. U ovom trenutku, čini se da se nudi minimalnu održiv proizvod, Erik Ris-stil, iako više izgleda u radovima.

"Ima mnogo novih mogućnosti radimo na (tj. Kataloga, izlozima, i analitiku)," kompanija stoji u e-mailu na CoinDesk.

Za sada, međutim, glavni inovacija čini se da je proizvodnja dinamičkih Bitcoin adresa prilagođene za svaki proizvod, koji mogu da se dele i za skeniranje.

Knjiga izdavačka servis Cointagion nudi variationon dinamički generisani Bitcoin adresa KR kodova za digitalne prodaje proizvoda. Ta usluga koristi informacije o korisnikovom sesije da dinamički generišu svoje KR kodova. Skeniranje i plaćanje omogućava kupcu da biste preuzeli digitalni proizvod u ponudi. Tu je beli papir o tome ovde.

Iumcoin

Slične vesti


Post Altcoin

Bitcoin cena koči 10% dok kineske berze zaustavljaju depozite banaka

Post Altcoin

Mt. Gok Revival Plan je dobio prigovor od CoinLab-a

Post Altcoin

Izbegavanje digitalnog fevdalizma izgrađenog na blokovima

Post Altcoin

Robokin se suočava sa tužbom nad povratkom bankomata na Bitcoin

Post Altcoin

Da li je Bitcoin potreban ili ne, regulatori se regulišu

Post Altcoin

Šta su Namecoins i.bit domeni?

Post Altcoin

Zašto veći možda neće biti bolji za skaliranje Bitcoina

Post Altcoin

Coinffeine pokreće Ekchange Bitcoin P2P u preko 70 zemalja

Post Altcoin

CoinEKS.pv: Hakirani smo, ali ćemo pokriti sve gubitke

Post Altcoin

3 sile koje oblikuju razmenu bitkoina sledeće generacije

Post Altcoin

Mt. Gok US Bankruptci Filing primi CoinLab podršku

Post Altcoin

Trade Starbucks Vaučeri za Bitcoin na Nezvaničnoj Ekchange