Instalacije bankomata Bitcoin u Kanadi | RS.democraziakmzero.org

Instalacije bankomata Bitcoin u Kanadi

Instalacije bankomata Bitcoin u Kanadi

Tri grada u Kanadi su postavljeni da imaju Bitcoin instaliranih bankomata u narednim nedeljama, što čini ovu zemlju reagirala lokaciju u svetu. Nove bankomati će biti instaliran u kanadskom glavnom gradu Otavi, kao Montreala i finansijske glavčine Toronto.

Operatori ATM najavljuju svoje planove za instaliranje mašina širom zemlje čak i centralna banka Kanade izdao je saopštenje juče proglašenje Bitcoin nije priznat kao pravni tenderthere.

Fadi Azouz, koji upravlja Montreal mašinu, izjavio je njegov Bankomat će biti instaliran 24. Januara na Bitcoin Embassiin Montrealu. To će se uživo cene iz bilo BitStamp ili kanadske linkove Virtek i da će naplatiti naknadu za 5% za transakcije. Je "ambasada" je neprofitna organizacija posvećena promovisanju Bitcoin. Azouz rekao je najava centralne banke neće imati uticaja na njegove planove:

"Se [saopštenju] nas ne utiče na sve. Dokle god su milioni ljudi koriste Bitcoin širom sveta nastavljaju da veruju u to i veruju da je da bude iskren način plaćanja, ona će nastaviti da [se] upravo to. "

Azouz je dodao da je njegova kompanija, VKS5 tehnologije, biće ove godine instaliranja i rada Bitcoin bankomata u osam zemalja. Oni uključuju Lebanon, Filipini, Mađarska i Venecuelu, između ostalih.

Azouz neće biti vođenjem Lamassuor Robocoinmachine, koji su dva najpoznatiji proizvođači Bitcoin bankomatima u ovom trenutku. Umesto toga, on se opredelila za mašine izgrađen od strane firme Ottava zove Bitaccess. Firma naziva svojih mašina "BTMS '.

Bitaccess čini mašinu koja pretvara fiat valutu Bitcoin i drugi model koji radi u oba smera konverzije. Trenutni sastav Lamassu i Robocoinoffer mašine koje pretvaraju fiat do Bitcoin ili dvosmerna konverzije respektivno.

Ottava Bankomat proizvođač je takođe uključena funkciju novčanik generacije na svojim mašinama. To znači da bankomat može da stvori novčanik za korisnika koji nema postojeći način skladištenja bitcoins. Prema Bitaccess, visokog entropije, jednokratne, papira Novčanik se generiše, koja se zatim skeniraju ručno od strane korisnika. Kompanija kaže da ne skladišti bilo kakve informacije o štampanim novčanike.

Otava će takođe dobiti Bitaccess mašinu, prema reportfrom The Ottava Citizen. Mašina će upravljati kompanijom koja se zove bit-Kapital, koji takođe tvrdi da teče nekoliko criptocurrenci investicionih fondova. Ottava Bankomat je instaliran u Clocktover Brev Pubiesterdai, prema izveštaju građana. Mikro-pivara ima četiri domaća pivo pivo i jedan "upscale meni pub".

- Clocktover Brev Pub (@The_Clocktover) Januar 16, 2014

Tom Dramond, A Bitcoin korisnik u Otavi, rekao je pozdravio dolazak na bankomatu u gradu. On je rekao da je njegov trenutni način kupovine Bitcoin na kanadskom razmeni Virtek potrebno između dva sata i tri dana, u zavisnosti od toga kako je prenosi svoj novac u zamenu.

Virtek chargesa 1,5% provizije za 120 dana trgovanja zapremini manje od 400 BTC i 0,5% za obim prometa veći od 2.000 BTC. On takođe omogućava korisnicima da ulažu ili podižu gotovinu koristite pripejd debitne kartice koja košta Ca $ 10 za karticu i Ca $ 2 za svaku podizanje gotovine sa bankomata. Proces može biti komplikovan i težak za novog korisnika, što je jedan od razloga Dramond pozdravlja Bitcoin bankomata u Kanadi.

"Osećam bankomati će biti dobro izlaganje javnosti za BTC", rekao je Dramond.

U Torontu, komercijalnog kapitala Kanade, ATM instaliran je na Bitcoin Decentral, prostora ko-rad posvećen Bitcoin preduzeća u centru grada. Prostor je 5.500 ha ft šire preko četiri sprata. Bankomat rukovodi Bitcoin saveza Kanade, prema reportfrom Toronto Star. Nejasno je šta je instaliran tip mašine, ali izgleda da to nije Lamassu, kao Starreports da može da obavlja dvosmernu konverziju između Bitcoin i fiat valute.

Vankuver je prvi grad na svetu da ima Bitcoin bankomat trajno instaliran u oktobru prošle godine. To Robocoin jedinica je talase nakon što je navodno prihvatio više od Ca $ 1m u depositsin svoje prve 29 dana rada. Njegov operater, Bitcoiniacs, izjavio je u decembru da će instalirati Robocoin mašine u Montrealu, Otavi, Torontu i Kalgariju u decembru, ali Bitcoiniacs vebsiteonli listama Vancouver mašinu.

Proizvođači Bitcoin bankomata, Lamassu i Robocoin, su angažovani u raceto prodaju svoje mašine širom sveta. Lamassu objavila je da je prodala svoju 100. Jedinicu. Novi igrači su ulazak u scenu, počev od open-source skihook ATMto Kanade domaži Bitaccess BTM.

Slične vesti


Post Altcoin

Partneri Apriva sa GoCoin-om ponudiće Bitcoin i Altcoin Paiments

Post Altcoin

Kako je 2018. postala godina multisig

Post Altcoin

Banke prekidaju vezu s industriom bitkoina Ostrva Man

Post Altcoin

Austrija nudi kontradiktorne smernice o finansijskom stanju Bitkoina

Post Altcoin

Bitcoin bum od 2018. godine, ali Zcash je napravio istoriju

Post Altcoin

Zakoni o hartijama od vrednosti nisu jedina pravila Moraju se razmatrati prodaja žetona

Post Altcoin

Bitcoin Sign-Ups za Intuit KuickBooks više od očekivanog

Post Altcoin

Singapurska centralna banka opisuje kada ICO su i nisu hartije od vrijednosti

Post Altcoin

Zaboravljeni član fjorda nalazi slavu - Veekli Bitcoin Reviev John Lavs

Post Altcoin

Bitcoin startup Coins.ph pokreće se sa dva glavna filipinska trgovca

Post Altcoin

Microsoft Azure CTO želi Blockchain da poveže svaku industriju

Post Altcoin

7 Trgovci stvari trebaju razmisliti prije nego što poslužite bankomata Bitcoin