Bitcoin cena pada preko 250 dolara Mark | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin cena pada preko 250 dolara Mark

Bitcoin cena pada preko 250 dolara Mark

Cena Bitcoin je pao ispod $ 250 i izgleda da pada i dalje, kao sell nalozi gomilaju na velikim berzama.

Cena otvoren dan na $ 267.08, ali ubrzo je pao nakon samo dva sata trgovanja. Ubrzo nakon 3 ujutro (GMT), cena pao preko $ 250 marke, što tržišta posmatrači vide kao važan psihološke barijere za cenu.

Cena usporava, ali opet pao oko sedam sati kasnije, oko 10h. Cena tada je pala oko $ 14 da padne pod $ 230 znaka, prema Indeksu CoinDesk Bitcoin cena. U vreme štampanja, iznosila je $ 226.

Market čuvari su ranije upozorili da će, ako cena padne ispod $ 250, a zatim je dalji gubitak bi mogao biti na vidiku.

Artur Hejs derivata čvrste BitMEKS, piše u svom nedeljnom trgovanju bilten juče, ponudio je $ 200 je bio sledeći nivo otpornosti posle $ 250.

"Ako ste se nadali nasilnog skoka, to se nije desilo i da je vreme da se neto-kratki [BTC-]," Hejs napisao.

Bitfinek dubina tržišta u 10:35 časova. Izvor: Bfkdata.com

Order knjige pokazuju velike naloga prodaje

Order knjige na glavni USD / BTC razmena danas se pokazuje šiljak obima, uglavnom iz naloga prodaje.

Bitfinek, najveći dolara razmjena po obimu trgovanja, pokazuje proda dominira knjige naloga, koji se sastoji od 70% ukupne zapremine tokom proteklih sat vremena, u 10:55 časova. Sell nalozi su čine 64% od Bitfinek knjigu naloga u poslednjih 24 sata.

Kratak svapson Bitfinek su takođe skočio nekoliko puta danas, udaranje visokih 70,5% aktivnih satu svap oko 2 ujutru. Trenutni po satu Svap aktivnost u korist Longs, koji čine 74% od instrumenta.

Na nedavno obnovljenog Bitstamp, koji je bio odsutan četiri dana nakon povrede bezbednosti i krađu $ 5m, prodaja pritisak je gomilaju. Dubina chartit ponude pokazuje nagli porast količine naloga prodaje od oko 1.000 kovanica oko $ 244 marke. Stotine kovanica pridružuju se red u tekućim cenama od oko $ 231.

OKCoin, obično iza Bitfinek i Bitstamp u iznosu od trgovine Bitcoin dolara učinio, je reportingconsistent prodaja pritisak. Cena je pala oko $ 4 preko 45 minuta, sa 1.556 kovanice promenom ruke od 10h.

Kao Bitcoin investitori na američkom istočnoj obali početi svoj dan na moru crvenih svećnjaka i po ceni koja je izgubila više od $ 30 noći, dodatno kaskada prodaje pritiska može pogoditi razmena reda knjige.

Rudari vucite utikač

Padom cena Bitcoin ima domino efekat širom Bitcoin ekonomije. Dok trgovci mogu da se muči da dopuniti svoje marže račune ili da pretrpi kratkim razmene, neki rudari su očigledno počinje da pronađu svoje pozicije neodrživo i.

Cloud rudarstvo oprema CEKS.io, za jednog, izjavio je da će privremeno obustaviti rudarstvo, jer je cena pala preniska. Rudarstvo poteškoća, u međuvremenu, je zaustavila i oborena u poslednjih 30 dana, ali ostaje pri svom vrhuncu.

"[Ovo je] rezultat troškova oblaka rudarskih preko rudarsku profit," CEKS.io glavni rukovodilac za informacije Džefri Smit napisao u blogu postannouncing suspenziju juče.

Koliko daleko li Bitcoin cena mora da padne? Kao jučerašnjoj tržišta Veeklinoted, nekoliko posmatrači misle da bi mogao ići i ispod $ 200, nakon što je pao pored $ 250.

Martin Tillier od Nasdak trgovanju blogu smatra da fer vrednost Bitcoin leži negde u $ 140 regiona, na blagim premije na nivou to je trgovanje u, oko $ 120, pre bika rok u jesen 2013. Godine.

U međuvremenu, Bitcoin vernika koji traže po ceni Bitcoin očigledno u slobodnom padu, može biti ostavljeni da se uveri da je to osnovni tehnologija, ne samo cena valuta, to je najvažnije.

BitstampOKCoinBitfinek

Slične vesti


Post Altcoin

Kongres dnevnog lista 1. dan: rasprava o zakonu u Njujorku

Post Altcoin

Instalacije bankomata Bitcoin u Kanadi

Post Altcoin

Belgijski regulatori izdaju upozorenje o OneCoin investicionoj šemi

Post Altcoin

Bitcoin je ključ za osnaživanje malih preduzeća

Post Altcoin

7 najvećih kripto skandala 2018

Post Altcoin

Kako je 2018. postala godina multisig

Post Altcoin

Coinffeine pokreće Ekchange Bitcoin P2P u preko 70 zemalja

Post Altcoin

7 grafikona koji pokazuju godinu rasta za Bitcoin bankomate

Post Altcoin

Plaikei ICO pokreće $ 10,5 miliona za Cloud-Povered Gaming

Post Altcoin

Banke, korupcija i kripto: Može li Bitcoin promijeniti Indiju?

Post Altcoin

$ 2.000 bitkoina (i 9 drugih 2017 blokchain predviđanja)

Post Altcoin

MakerDAO i više: potraga za stabilnom stabilnom produkcijom se nastavlja