Bitcoin startup Inkubator seedcoin podiže 2.000 BTC za finansiranje | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin startup Inkubator seedcoin podiže 2.000 BTC za finansiranje

Bitcoin startup Inkubator seedcoin podiže 2.000 BTC za finansiranje

Virtuelni Bitcoin inkubator Seedcoin je najavio svoj najnoviji finansiranja krug za Bitcoin startup - a učesnici su raznovrsniji nego ikada.

Sredstva krug, koji prati prvi launchedin decembra, takođe će biti navedeni u Hejvlok investicije, investicioni fond za Bitcoin počeci.

Postoji sedam firmi u ovom krugu, koji je kompanija sa oznakom Seedcoin Fund 2 (SF2).

Jedna od firmi, mreža za Bitcoin transakcija, se sastavlja niz prometa u vidu finansijskih transakcija mreže end-to-end za digitalnu valutu. To će obezbediti ATM, novčanik i pripejd usluge kartice, pored obradu transakcija i razmenu objekata. Ona želi da uradi to na globalnom nivou, sa mrežom partnera.

Kuantavevill daju podatke tržištu da institucionalnih trgovaca iz razmene preko API-ja. Kompanija, sada u stealth modu, će ponuditi kvantitativne analize i slobodne trgovine platformu.

Trenutno u alfa fazi, Globalni Novac FKSis virtuelni menjačnicu sedištem u Velikoj Britaniji a, dok Ignite Financingis o lizingu firma za Bitcoin bankomatima, opisao kao "Bolt-on provajdera" za proizvođače bankomata.

BTCTripis platformu putovanja i slobodno pružanje putovanja rezervacije u zamenu za Bitcoin nego fiat plaćanja, uključujući leta i rezervacije hotela. Pored toga, BiTnevs Mediais video vesti platforma fokusirana na decentralizovanim tehnologijama, od digitalnih valuta u 3D štampe u peer-to-peer energetskih mreža.

Ovih šest kompanija dobilo 250 BTCeach, dok je sedma - će TagPesa- primiti 150 BTC. TagPesa je razmena i doznaka firma, fokusirana na doznaka u Africi i šire.

Raznovrsniji ponuda

Jedna stvar koja se izdvaja za SF2 je povećana raznolikost poslovnih modela i kompanija. Poslednja runda nije imala finansijske ili video vesti firme, a niko u tom kohorti bio je borba protiv utvrđene sektore kao što su putovanja.

"Kada smo počeli Seedcoin prošlog jula, većina startup Kontaktirajte nas su razmene, platnih procesora i novčanike", rekao je Hong Kong, na bazi Eddi Travia, suosnivač Seedcoin, koji je operativni kompaniju sa sedištem u Velikoj Britaniji CTO Hakim Mamoni, i glavni finansiranje oficir Aleksis Nikozija, koja se nalazi u Singapuru.

Travia dodao:

"Bili smo zadovoljstvo da pomogne ove osnovne elemente Bitcoin ekosistema infrastrukturom, ali sada smo prišli preduzetnici ne nužno od kripto ili tech background."

SF2 vredi 2.000 BTC-($ 982,500 u vreme pisanja), koji će biti prodat u četiri komade 500 BTC svakog, počevši u utorak, a završava se 22. Juna. Ove bitcoins će biti podeljeni u 2 miliona jedinica, čija je hiljaditi deo jednog Bitcoin (0,001 BTC) svakog.

Seedcoin uzima dio od sredstava 10%, i koči još 10% za follov-up ulaganja u startup koji učestvuju u SF2.

Kao SF1, učesnici mogu videti buduće dividende, prema prospektu, ali bilo preduzeća koja plaćaju out će učiniti direktno vlasnicima jedinica, a ne preko SF2, a svaka kompanija ima svoju politiku o tome.

Travia nije fazed relativno ravne obavljanja SF1, koji je otvoren po istoj ceni (0,001 BTC), 9. Decembra, a zatvorena u 0.0008 juče.

Rekao Travia, koji signedthe sedmi učesnika za SF1 - BTC.sk - na početku ovog meseca:

"Mi smo se uglavnom bave investicionim logistiku, ali su sada mnogo aktivniji sa novim investitorima gleda na startup, potencijalna partnerstva i tako dalje."

SF2 je značilo da je pokrenuta u martu, ali Seedcoin iskusni kašnjenja. Objasnio Travia:

"Postoje mnogi elementi našeg angažovanja sa počeci. Mi smo želeli da potvrde i proverite da li su sve stranke u sporazumu pre listing. Suočavanje sa sedam novih startup nije mali zadatak, čak i za nas troje."

Za razliku od SF1, pokretanje preduzeća navedeni u promociji će biti konačna lista učesnika. Nema više neće biti dodata kasnije.

Venture CapitalStartupsSeedcoin

Slične vesti


Post Altcoin

Austrija nudi kontradiktorne smernice o finansijskom stanju Bitkoina

Post Altcoin

7 Trgovci stvari trebaju razmisliti prije nego što poslužite bankomata Bitcoin

Post Altcoin

Barclais Collaboration postavlja četvrtu viziju za budućnost Smart Contracts

Post Altcoin

Kontroverzni izvršni direktor Neo i Bee povrće nakon nestanka

Post Altcoin

Zašto bitkoin je anoniman koliko želite

Post Altcoin

Najnoviji projekat Pieter Vuille: Izgubiti bitkoin teže da se izgubi

Post Altcoin

Bitcoin vs Argentinski pezo: Što je gore?

Post Altcoin

Singapurska centralna banka opisuje kada ICO su i nisu hartije od vrijednosti

Post Altcoin

Zašto je Bitcoin Fungibiliti Essential

Post Altcoin

Samo SegVit? Bitcoin Core je već radio na novoj nadogradnji za skeniranje

Post Altcoin

Možete povezati Monero transakcije - ali koje? I kakav je uticaj?

Post Altcoin

Bitcoin Bank Flekcoin će se zatvoriti nakon krađe bitkoina od 600 kilograma