Bitcoin Firm Omogućava povlačenje doznaka na 450 bankomata filipinske banke | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Firm Omogućava povlačenje doznaka na 450 bankomata filipinske banke

Bitcoin Firm Omogućava povlačenje doznaka na 450 bankomata filipinske banke

Filipinski Bitcoin ekchange i doznaka servis Coins.ph je dodao "trenutak doznaka 'uslugu svojoj listi opcija, dozvoljavajući primaoci da se povuku poslate sredstva direktno iz bankomata banke.

Koristeći aplikaciju za mobilne uređaje kompanije, kupci bilo gde u svetu mogu da deponuju gotovinu preko Bitcoin bankomata i imaju prijatelj ili rođak ga pokupi odmah iz mašine banke. Novac se takođe može poslati direktno iz Bitcoin bilansa u Coins.ph veb novčanika.

Da bi to bilo moguće, Coins.ph je integrisan sa eGiveCash usluge upravlja na Filipinima "Securiti banke. Svako prima novac putem ovog servisa može da povuče gotovinu iz jedne mreže banke od 450 bankomata širom zemlje, bez potrebe za ATM kartice ili bankovnog računa.

Smanjenje troškova

Coins.ph direktor Rone Hosetold CoinDesk veruje usluga je prvi takve vrste u svetu, a testiranje je protiv tradicionalnih doznaka usluga sa $ 50 doznaka dovelo do 50% uštede na ukupne troškove.

Kompanija radi da proširi svoj ATM isplata mrežu, crevo je dodao, iako to još uvek može potrajati da se završi.

"Proces je dosadan, jer ne postoji jedan kontra-parti (drugi ATM mreže pokrivaju samo transakcije karticom-based). Svaka integracija može biti gore od šest meseci, a tu su i razne tehničke i druge uslove koje treba da se reše. To rekao, koristi za potrošača su jasni i mi smo posvećeni da gura ovu napred. "

Nova usluga direktno na bankomatu je dostupan 24/7 i taksa-besplatno za Coins.ph Vallet korisnike.

Kako to radi

Da biste koristili uslugu od Coins.ph novčanika, klijenti izabrali 'ATM Pickup / eGive Cash' pod 'Gde treba da pošalju novac? " opcija kada koristite funkcije doznaka u novčaniku je.

Primalac će zatim receivea poruku sa 16 cifre pozivom na broj putem SMS-a. Od četiri cifara se šalje odvojeno pošiljaocu putem e-maila, da prenese primaocu.

Dalje, oni moraju da jednostavno pritisnite 'Enter' i 'eGive Gotovina' na bilo kog drugog ATM, sledi referentni broj, lozinke i tačan iznos doznaka.

Coins.ph zahteva Level 2-potvrdio račun za slanje novca preko eGive Cash. Pod knov-iour-kupca i sprečavanje pranja novca (za KIC / AML) pravila to znači i ID verifikacija mora se izvršiti, ali se ne zahteva adresa ili broj telefona.

Bilo koji iznos, od 500 filipinski pezo (PHP) 10.000 PHP ($ 11.20- $ 223.80 u vreme štampe), mogu da se šalju na dan, ili do 100.000 PHP ($ 2,235) mesečno. Da bi to u perspektivu, prosečna mesečna salariin Filipini je oko 280 $.

Hitna linija života

Stopa lične štednje na Filipinima, creva, rekao je jedan od najnižih u svetu. To znači da u slučaju nužde, kao i 2013-ih earthkuakeand tiphoondisasters, uzimajući novac u ruke lokalnih rođaka brzo postaje od vitalnog značaja.

Sopstveno istraživanje mušterija Coins.ph sugeriše da vanredne situacije, i rasprostranjenog ili lični kao porodica medicinske krize i velikih računa, su jedan od glavnih razloga za inostranstvo radnika koji koriste uslugu za slanje novca kući, rekao je crevo.

Osim banaka bankomata, Coins.ph ima mrežu od preko 5.000 postojećih novac pickup lokacijama. Doznaka takođe mogu poslati novac u bilo kojoj poslovnici 24 različitih banaka za besplatno ili ga isporučiti vrata do vrata uz naknadu. Dodatna opcija je mogućnost da se dodati sredstva za gotovinu karticom ili mobilni telefon nalogu.

Jugoistočne Azije fokus

Filipinci rade u inostranstvu poslati preko $ 24bn kući svake godine, plaćaju u proseku 8% do posrednika. Coins.ph, zajedno sa svojim lokalnim konkurentom Rebit.ph, radili su da zaposli međunarodni vrijednosti transfera mreže praktično troškova bez Bitcoin da smanji ove troškove i učiniti proces efikasnijim.

"Naš prioritet je uvek bio oko nudeći praktičnost i jednake mogućnosti. Mi verujemo da svako zaslužuje pristup finansijskim uslugama i da imaju mogućnost da koriste svoj novac u njihove želje, bez potrebe da izdrže visoke takse i pretpostavki."

Creva osnovana Coins.ph na Filipinima sa kolegama Silikonska dolina preduzetnika Runar PETURSSON u 2013. Na navedenom misiji da poveća finansijsku uključenost u regionu jugoistočne Azije, kompanija je nedavno otvorila drugu operaciju u Tajland zove Coins.co.th.

Slične vesti


Post Altcoin

Zašto bitkoin je anoniman koliko želite

Post Altcoin

Bitcoin procesor plaćanja GoCoin vozi Singapurski talas

Post Altcoin

Australian Bitcoin Ekchange oslobađa od 10% državnog poreza

Post Altcoin

Zaboravljeni član fjorda nalazi slavu - Veekli Bitcoin Reviev John Lavs

Post Altcoin

Kongres dnevnog lista 1. dan: rasprava o zakonu u Njujorku

Post Altcoin

Najnoviji projekat Pieter Vuille: Izgubiti bitkoin teže da se izgubi

Post Altcoin

Bitcoin cena pada preko 250 dolara Mark

Post Altcoin

Drugi život? Neuspeli DAO kreatori se bave povratkom povratka

Post Altcoin

BOOST: Bitcoin događaj obilazi mnoštvo u Hong Kongu

Post Altcoin

UNOCS pokreće uslugu mosta za pružanje trenutnih plaćanja trgovcima

Post Altcoin

Blockchain Panel izvlači kapacitet Crovd na Finnovasia

Post Altcoin

Segvit2k je propao