Bitkainova uloga u američkoj politici | RS.democraziakmzero.org

Bitkainova uloga u američkoj politici

Bitkainova uloga u američkoj politici

U novembru prošle godine, Savezna izborna komisija (DVB) glasao 3-3 u predlogu koji omogućava političke kampanje da prihvate Bitcoin donacije. Dok je, u stvari, FEC nije reci ne Bitcoin, takođe ostavio neka važna pitanja bez odgovora.

Predlog je doveden do finalne pravnici iz Fonda za Konzervativne Action (CAF), koji, kao odbor političke akcije, želeli da pritisak na FEC u gledajući meritumu Bitcoin kao sredstvo za prikupljanje sredstava.

Tokom saslušanja, FEC komesari došao do nekih zaključaka o ulozi Bitcoin u političkim doprinosa, koji su rezimirani u svojstvu savjetnika pismu:

"Komisija zaključuje da Afrička mogu prihvatiti bitcoins kao u naturi pod vrednovanje, izveštavanje i procedure isplate."

Ova izjava postavlja Bitcoin u istoj kategoriji kao i doprinosa u naturi, što znači Bitcoin moraju tretirati kao dobra ili usluge koji je dat u donaciju - a "stvar vrednosti" - a ne kao novac.

Međutim, savetodavno i postavlja pitanja o tome kako će se političari bave Bitcoin donacija, i, s obzirom na srednjoročni izbori zbog u novembru, zajedno sa nedavnim negativnim Bitcoin događaja, pitanje je criptocurrenci u političkoj sferi je verovatno da vidi značajnu pažnju u 2014. Godini.

(Kliknite za uvećanje) Izvor: Minneapolis Star Tribune

Groving libertarijanizam

Nedavna vest ciklus o Mt. GOKS je krah izgleda morati da uzdrmala gnezda političke osa u vezi Bitcoin u SAD.

Zabrinute zbog rizika od criptocurrencies, Vest Virginia je demokrata senator Džo Manchin, preporučuje se da ih zabrane zajedno.

Kao odgovor, Džared Polis Kolorado Demokratska predstavnika, napisao satirični pismo Fed, DIK i FDIC, između ostalog, da zatraži zabranu dollarbecause njenog korišćenja u nedozvoljene aktivnosti. Njegova poenta je, naravno, da, bez obzira na vrstu novca, ilegalni stvari mogu neminovno da se uradi sa tim.

Uprkos sumnjama nekih političara, mešavinom mladalačke optimizma, zajedno sa razočarenja sa postojećim bankarskom hijerarhiji sledećem globalnom finansijskom kolapsu, dovodi do povećanog interesovanja za slobodarskog pokreta, potencijalno vrši neki uticaj na Bitcoin prijem u SAD politici za 2008. Godinu.

Ves Benedikt, koji predsedava Libertarijanska partije, kaže da Bitcoin naginje ka slobodnog tržišta idealima da je grupa obuhvata:

 "Mi smo za slobodnog tržišta valuta, i drago nam je da vidimo da se nešto slično Bitcoin je dobro."

Oni koji se identifikuju sa slobodarskog pokreta verovatno će biti više u skladu sa pitanjima štednje.

Benedikt kaže da je jedan od razloga da je stranka osnovana 1971. Godine bio je zbog odluke predsednika Niksona da se udalji od zlatni standard za američki dolar. "Što se tiče valute, samo podržavamo slobodno tržište", rekao je Benedikt.

Verni Benedikta reči, Slobodarska partija prihvata Bitcoin donacije. Iako kaže da predstavlja mali procenat u proporciji sa donatorske ukupno stranke. To je sve veći avenija prihoda, međutim.

Libertarijanizam nije toliko o tome nekonformista ili ne-kooperativni, jer je o tome za-individualno i pro-preduzetništvo.

- Slobodarska partija (@LPNational) Mart 13, 2014

Bitcoin donacije

Budući da je Slobodarska stranka je više usklađena sa konceptom digitalnih valuta, međutim, ne znači da su druge stranke ne gledaju na to kao na prikupljanje sredstava alat previše.

Steve Stokman, republikanac predstavnik iz Teksasa, podigao sredstva za njegovu kampanju Senata noseći KR kod u Njujorku Bitcoin Centra prošle Novu godinu. On je kasnije poražen od protivnika John Corinin Republikanske primarni bitku za to mesto, međutim.

Stockman nije samo da vidi prednosti u Bitcoin.

Prošle godine, Kadilak, Mičigen, gradonačelnik Bil Barnet je takođe prihvatio Bitcoin za svoju kampanju. Barnet izgubio relection napore u uskom poraza.

Brajan Parker demokrata trenutno radi za gradonačelnika Oakland, California, čini runde prikupljanja podrške i izazivanje Bitcoin donacija.

Govoreći na Bitcoin Meetup u Silikonskoj dolini nedavno, Parker rekao publici da Bitcoin eventualno mogao da promeni izborni rezultat.

Uzlazni trend

Parker potraga se nastavlja. On se udružio sa procesorom plaćanja GoCointo prihvatiti Bitcoin, likvidacije sredstva u fiat čim su dobili. On je rekao da je ukupna donacija On dobija u BTC je samo mali procenat od iznosa podignute.

Međutim, čini se Bitcoin biti na uzlaznom trendu, a Parker je geografska lokacija u Bai Area - tehnologija centar - znači da ima lokalnu publiku Bitcoin entuzijasta.

Upotreba GoCoin Parker je jedan od načina da politički aktivisti mogu prihvatiti Bitcoin i pretvaraju ga u fiat. Ali koristeći GoCoin kao procesor ima ograničenja.

Da bi dodatno olakša proces za prikupljanje sredstava, nestranačka organizacija koja se zove CoinVokhas pokrenula, pružajući mobilni podršku, KR kodove, i druge potrepštine za političare da ustane i radi sa sistemskim pristupom za prihvatanje Bitcoin.

CoinVok u suštini želi da postane Ralli.orgfor Bitcoin donacija, prema njenom osnivaču Kristofer David.

Dvopartijski fond

Jedan od razloga što FEC je zatraženo da donese odluku o Bitcoin donacija je zbog Dan Backer - a Vašington, DC advokata koji ima Akcijski fond konzervativnoj kao jednog od njegovih klijenata i podnet zahtev za pojašnjenje oko Bitcoin donacija.

Beker, međutim, kaže da nije u potpunosti zadovoljan vođstvom fec je:

"Apsolutno ima pravo da doprinesu političkim kandidatima sa Bitcoin Pitanje je samo tada je:.? Šta mislite o pitanjima izveštavanja i procene"

Jer oseća neznanje criptocurrencies je problem, Beker je nedavno napravljena BitPAC.

Cilj BitPAC je da "osigura da se odluke o Bitcoin od strane onih koji su imali koristi od Bitcoin", kaže sajt organizacije.

Osim toga, Beker je u korak politički pritisak na finalne da ponudi više jasnoće na komponentu izveštavanja i procene prihvatanja Bitcoin donacije, aspekti on opisuje kao "tehničkim pitanjima".

"Članovi [Kongresa] neće da se vrate doprinosa jednostavno zato FEC ne mogu da se dogovore o tehničkim aspektima toga," Beker istakao je. Dodao je on:

"Hajde da stvori malo politički pritisak. Ako postoji jedna pouzdan stvar, to je da kandidati i njihov novac se ne uskoro se rastali."

Ovog novembra, 435 mesta u američkom Predstavničkom domu i 33 od 100 mesta u Senatu će biti osporena. Preko 30 države će biti održani izbori za guvernera i zakonodavne vlasti.

Možemo očekivati mnogo kandidata i političkih sluzbenika da se govori o, i prihvatanje, Bitcoin 2014. Godine.

Slične vesti


Post Altcoin

Segmentna sagova SegVita: zašto Bitcoin-ov Kapacitet nije vidio iznenadni rast

Post Altcoin

Plan MASTer: Bolji Bitcoin Smart Contracts mogli bi da idu u život ove godine

Post Altcoin

BitOcean izdaje dvosmerni Bitcoin bankomat za konkurisanje sa tržišnim liderima

Post Altcoin

BOOST: Bitcoin događaj obilazi mnoštvo u Hong Kongu

Post Altcoin

Segvit2k je propao

Post Altcoin

Kako Bitcoin Banking Crunch drži Back US startups

Post Altcoin

Bitcoin Tool Tool CoinShuffle se vidi prva transakcija

Post Altcoin

Sve stvari Alt: Internet blokiranih lanaca i injekcija protiv Moolah

Post Altcoin

Coinplug osvojio nagradu od 45.000 dolara za uslugu Blockchain ID

Post Altcoin

Upoznajte 5 finalista za CoinDesks Consensus 2017 startup Contest

Post Altcoin

BitHalo: pametni ugovori bez blokiranja lanca blokova

Post Altcoin

Platforma za trgovinu Bitcoin Vaurum podiže 4 miliona dolara za finansiranje semena