Bitbank nudi više Bitcoin izbor za japanske kompanije | RS.democraziakmzero.org

Bitbank nudi više Bitcoin izbor za japanske kompanije

Bitbank nudi više Bitcoin izbor za japanske kompanije

Valuta sektor Japana brzo rastući digitalni ima još jedan novi igrač, multi-servis Bitcoin firme pod nazivom Bitbank koji ima za cilj da se iskoriste postojeći ljubavi zemlje od kako online kupovina i elektronskog plaćanja u fizičkim prodavnicama.

Kompanija kaže da je prvi online Bitcoin plaćanja sistem u Japanu i njen moto je "Bitcoin za svakoga". Bitbank je funkcija listnov uključuje vallet servisa, 'Bitbank register' servis za lokalne plaćanja u lokalnim restoranima i "Bitbank plaćaju 'specifično za online biznisa.

Naknade i računi

Bitbank Plata je dostupan trgovcima za isplate kao niska kao ¥ 10 (cca. $ 0.10), bez mesečne naknade i naknade transakcija iz 0-1.5%. Postoji više premium usluge dostupne na svom "poslu" i "premium" planova. Osim toga, mnogi naknade za tih planova se odrekao ili veoma smanjio tokom uvodnog perioda Bitbank plati je.

Postoji brz znak up bez potrebe za dokumentaciju, i lako implementacija u sistemu e-commerce čak i za one koji nisu kodere.

bitbank Pai naslovnu stranu

Finansiranje i razvoj

Bitbankhas takođe upravo završio drugi krug finansiranja, što je obezbeđeno više od $ 1,4 miliona ukupno. Druga runda je planiran u bliskoj budućnosti.

Portparol iz firme, Emili Liu, rekao je da je važno za Japan da "budu international" i da je prihvatanje Bitcoin je put u budućnost.

"Bitbank Inc. Je izgrađena sa veoma iskusnim ljudima, [koji] su definitivno Bitcoin fanatike Činjenica da smo svi posvećeni Bitcoin i svako od nas doživljava u različitim oblastima., Daje nam samopouzdanje da ćemo postići naš cilj promovisanja Bitcoin na japan. "

Suosnivač i izvršni direktor kompanije je jedan od Japanu vodećih Bitcoin evangelista Hiroki Minematsu, programer sa dugom vezama sa Bitcoin i koji je redovno se pojavila u japanskim medijima da razgovaraju o pitanjima digitalne valute.

Drugi suosnivač tog preduzeća, koji je tražio da ostane anoniman, je prvi importa Robocoinbitcoin bankomat u Japan, i Bitbank planira da uskoro lansira sopstveni brendirani mašinu.

bitbank Novčanik naslovna strana

Potreba da se obavesti

Liu kaže da i dalje postoji potreba da se edukuju ljude u zemlji o Bitcoin, ali da Japanci su glava počinje sa nizom dobro razvijenim elektronskih novčanih sistema koji se koriste za tranzitne karata i celom sektoru maloprodaje, koje uključuju Šuica, Pasmo i edi.

"Nakon Mt Gok incidenta, deo Japana je sumnjiv kada je u pitanju criptocurrenci, drugi deo još uvek ne zna za Bitcoin. Ljudi su više prihvataju kada se dnevno ili na više uobičajen način koristi nešto. To je ista sa Bitcoin, zbog čega smo počeli sa ovim uslugama. "

Japanci su takođe prihvatili e-trgovinu i kao kupaca i trgovaca, bilo samostalno ili u velikim trgovačkim onlajn tržnim centrima kao što su Rakuten i Amazon.jp.

Za one koji nemaju kreditne kartice, pogodnosti prodavnice prodati niz rešenja debitne kartice. Kupci mogu koristiti prodavnice i plaćanje / primopredaje.

AsiaJapanBitbank

Slične vesti


Post Altcoin

Zašto je Bitcoin Fungibiliti Essential

Post Altcoin

Cripto Securiti u 2018: Priča o dve slabosti

Post Altcoin

Bitcoin razmjena CoinKs se bavi američkim tržištem, državnom državom

Post Altcoin

Plaikei ICO pokreće $ 10,5 miliona za Cloud-Povered Gaming

Post Altcoin

Unutar MAST: Mali poznati plan za unapređenje Bitcoin Smart ugovora

Post Altcoin

JPMorgan izveštaj: Cripto može jedan dan pomoći da se diverzificiraju portfelji

Post Altcoin

BOOST: Bitcoin događaj obilazi mnoštvo u Hong Kongu

Post Altcoin

Može li Bitcoin nadvišiti kreditne kartice za zaštitu od prevare pri prevarama?

Post Altcoin

Sve stvari Alt: Internet blokiranih lanaca i injekcija protiv Moolah

Post Altcoin

Platforma za trgovinu Bitcoin Vaurum podiže 4 miliona dolara za finansiranje semena

Post Altcoin

Bitcoin-financirano aplikacija za pozivanje razvija se nakon najnovijeg prenapona

Post Altcoin

Andreas Antonopoulos se pridružio CoinSimple platformi za e-trgovinu