Američki sudija odobrio Mt. Gokov Poglavlje 15 Filtriranje bankara | RS.democraziakmzero.org

Američki sudija odobrio Mt. Gokov Poglavlje 15 Filtriranje bankara

Američki sudija odobrio Mt. Gokov Poglavlje 15 Filtriranje bankara

Poglavlje 15 SAD stečaj podnosi Mrtav Bitcoin ekchange Mt. Gok dobio odobrenje u Dallas sudu danas kao deo potez koji će poslati postupak za japanske sudovima za dalje razmatranje.

Ažuriranje slučaj, dok je u velikoj meri proceduralni, treba da osposobi japanskih sudove da se veći nadzor u slučaju, uključujući sve predložene planove restrukturiranja.

Blumberg Businessveeksummed do važnosti donošenja odluke, pismeno:

"Presuda osnažuje japanski upravnik kompanije da ispita svjedoke, prikupiti i pregledati dokaze i nadgleda imovinu u SAD-u, kao što su serveri."

Mt Gok CV, japanski entitet Berzi je, prvi put podnela zahtev za Poglavlje 15 bankrot u martu. Podnošenje ne štiti druge razmene subjektima kao što su Mt. Gok matična kompanija Tibanne CV i direktor Marko Karpeles.

Moguće oživljavanje Plan ažuriranja napred

Mt GOKS je japanski stečajni upravnik Nobuaki Kobajaši je ranije izjavio da je neophodna SAD odobrenje stečaj kako bi mogao da izvrši veći uticaj na slučaju i veterinara bilo Revival planova.

Pored Sunlot Holdings, Seattle-based Bitcoin inkubatora CoinLab i kineski razmena OKCoin su oboje bili glasine da se traži učešće u predstojećem procesu nadmetanja, mada ni potvrdili takav interes.

Kao što je nedavno u maju, međutim, Kobajaši je predložio da on nije trenutno consideringani predlozi investitora - uključujući ponude za Sunlot Holdings - zbog povoju sudskog postupka. Osim toga, nije jasno kada će takav pregled odvijati.

Slučaj ulazi četvrti mesec

Iako razmene prvobitno podnesena u cilju restrukturiranja kompanije, ovaj plan je bio da se odmara u Tokiju sudu, koji negira kompaniji mogućnost za restrukturiranje, slanje Mt. Gok do likvidacije ranije ove godine.

U to vreme, Kobajaši je imenovan za stečajnog upravnika, mada je većina dešavanja u slučaju koji se brzo kreću su se dešava u SAD, na lokaciji jedini aktivni preporoda pokušaja i početkom pravne rasprave.

U februaru, MT Gok co tražio zaštitu od japanskih sudova nakon pada u stečaj, a mesec dana kasnije je dobila preliminarnu zaštitu u SAD u okviru Poglavlja 15 svog stečajnog koda, dajući joj pojedine zaštite od kreditora.

Čak i pored ikakvog plana oživljavanje ili boravka akcije protiv osnovnog pravnog lica preduzeća, advokati za međunarodne klase bivših razmene korisnika sugerišu da će sprovoditi kontinuirano actionagainst direktora Karpeles i Tibanne KK.

Dodatne izveštavanje doprinelo TANAIA Macheel

Slične vesti


Post Altcoin

Nova valuta Primecoin traži prave brojeve kao dokaz rada

Post Altcoin

Coincove koristi Bitcoin da olakšava prenos u Latinskoj Americi

Post Altcoin

Bitcoin startup CoinJar navodi porez kao uticaj na UK premještanje

Post Altcoin

Banke, korupcija i kripto: Može li Bitcoin promijeniti Indiju?

Post Altcoin

GDAKS planira ukidanje povlačenja bitcoina ako se aktivira UASF

Post Altcoin

Coinsetter izlazi iz Beta u ciljne institucionalne trgovce

Post Altcoin

Split na Forksu? Lideri Blockchain-a naučite teške lekcije od skaliranja bitkoina

Post Altcoin

Chamath Palihapitiia da govori u CoinSummit San Francisco

Post Altcoin

Monei Spinners: Kanada će razvijati svoju već prisutnu bankomatsku prisutnost

Post Altcoin

3 sile koje oblikuju razmenu bitkoina sledeće generacije

Post Altcoin

Bitcoin lideri razmene traže obnovu poverenja u posljednje vrijeme od Mt. Gok

Post Altcoin

Full Steam Ahead za Segvit2k, programer Jeff Garzik kaže