3 sile koje oblikuju razmenu bitkoina sledeće generacije | RS.democraziakmzero.org

3 sile koje oblikuju razmenu bitkoina sledeće generacije

3 sile koje oblikuju razmenu bitkoina sledeće generacije

Investitori i venture kapitalisti su razvili zdrav apetit za finansiranje deviznih usluge Bitcoin u poslednjih nekoliko meseci.

Pošto je sistem razmene predstavlja ključni element šire Bitcoin ekonomiju, to je iznenađujuće da ova preduzeća su u stanju da obezbede obrtna sredstva. Bliži pogled na nedavnim vestima događaja, međutim, otkriva da u osnovi trendovi mogu biti motivacioni faktor.

U Nakon Mt gok je mnogo u javnosti kolaps, nova vrsta razmene je prešao u popuni vakuum ranije zauzima ono što je nekada najpopularniji Bitcoin ekchange.

Od Kine do Silikonskoj dolini, kompanije iza najaktivnijih na svetu Bitcoin berzi su prikupljanja sredstava i korišćenje tih sredstava za izgradnju i primenu jače i više user-friendli platforme, one koje prevazilaze Mt Gok u mnogim ključnim načina.

Sve u svemu, finansiranje runde odražavaju tri trendove trenutno na rad u deviznom prostoru. Današnje Bitcoin razmena su međunarodno fokusirani, institucionalni investitor odobreni iu skladu (ili koliko je to moguće) sa lokalnim zakonima.

1. Međunarodna tržišta

OKCoin, najveći Kina zasnovan Bitcoin razmena po zapremini, podigao $ 10m u Serija A finansiranje runda u martu. U dealtouted značajne učesnika, uključujući Ceiuan, VC fonda koji je među prvima da se razvije u Kini.

U vremenu od, kompanija je stavio da sredstva za rad. Kao što se vidi u narednim razgovorima sa CoinDesk, OKCoinhas počeo da pravi velike investicije u svojim međunarodnim usluga sa okom na hvatanje značajan udeo na tržištu izvan Kine.

Danas, firma ima oko 100 zaposlenih i da je čak angažovao ključni talenat sa američkom tržištu u vezi sa svojom ekspanzijom.

Iz šire perspektive, razmene mogu da koriste sredstva da pomogne integriše sa tradicionalnim finansijskog sistema. Ovaj proces takođe dati razmene resurse za izgradnju servisa koji olakšavaju korisnicima upoznati sa drugim platformama za uspešno interfejs.

Kao što je navedeno od strane Changpeng Zhao, tehnološki direktor OKCoin je:

"Slika koja želimo da gradimo, a mi ćemo graditi, da profesionalnog kompanija za finansijske usluge. To nije samo Internet kompanija, to nije samo Bitcoin kompanija. Mi smo razmena."

2. Investitor interes

Iako to nije bio objavljen do marta, Bitstamp podigao $ 10 miliona u novi fundingfrom Pantera Capital Management u 2013. Ovaj potez je Evropa na bazi Bitcoin ekchange the značajan podsticaj u vreme značajnog razvoja u deviznom tržištu.

U periodu Bitstamp navodno dobili sredstva, Bitcoin razmena su videli veće količine kao odgovor na rastuće cene digitalne valute. To je bio i period sve veće interesovanje među duboko ubačena investicionih grupa, i Pantera je dogovor će biti prvi od mnogih koje dolaze.

Fond hedž sama dodatno odražava sve veću institucionalnu interes u digitalnom valuti. Pantera je Bitcoin fokusirana investicioni fond formiran u saradnji sa tvrđave Investment Group, Ribbit kapitala i Benchmark Capital.

3. Pravni realnosti

Najveći posao uključiti razmenu sa SAD-baziran Bitcoin u 2014. Do sada, Krakenparent kompanija Paivard, Inc. Je $ 5m serija Oko, namenjen je za prikupljanje novca za finansiranje u inostranstvu razvoj.

The Series okrugli je predvodio Hummingbird poduhvatima, jedan od prvih faze VC fonda. S obzirom na međunarodni - i 24-časovni - priroda tržišta Bitcoin, Krakena i drugih razmena gledati finansiranje kao način da se međunarodno proširi. Ipak, ovaj posao je takođe istakao još jedan veliki trošak koji Bitcoin razmena moraju da se bore sa: zakonitosti.

Kraken direktor Džesi Pauel je rekao CoinDesk kada je njegova kompanija objavila je 5 miliona dolara kolo da, na kraju, mnogo toga sredstava će biti usmerena ka sudske troškove.

Objasnio je:

"Mi smo uzbuđeni, smo stavljanjem krug zajedno duže vreme, finansiranje će ići u razvoju, regulatorni stvari, postaje sve dozvole u ​​SAD i širom sveta. Mnogo toga se dešava da ide u legalno. "

Pauel je dodao da kompanije u deviznom sektoru bez sumnje lice veći nadzor zbog prirode svog posla i još uvek u razvoju regulatornog okruženja za Bitcoin je.

Kao rezultat toga, moguće je da razmene mogu zahtevati dodatne resurse u budućnosti da se održi usklađenost.

Slične vesti


Post Altcoin

Segvit2k je propao

Post Altcoin

Coinalitics Rebrands As Skri, zapošljava IBM Vet to Go Blockchain

Post Altcoin

Bitcoin treba agresivnu pravnu odbranu

Post Altcoin

Australian Bitcoin Ekchange oslobađa od 10% državnog poreza

Post Altcoin

Cripto 2.0 Roundup: Kickstarting obojene kovanice i pritisak na javnu politiku

Post Altcoin

Bitcoin Ban Fear bade na Tajlandu sa Ekchange Launch

Post Altcoin

Bitcoin-financirano aplikacija za pozivanje razvija se nakon najnovijeg prenapona

Post Altcoin

Bitcoin startup Inkubator seedcoin podiže 2.000 BTC za finansiranje

Post Altcoin

Usluga Bitcoin-to-Gold se suočava sa klasterima zbog navodne prevare

Post Altcoin

6.000 trgovaca u Rumuniji mogu sada da se uključe u plaćanje bitkoina

Post Altcoin

Pokreće knjigu o bitkuin peer-Revieved Academic Journal

Post Altcoin

Bitcoin startup Coins.ph pokreće se sa dva glavna filipinska trgovca