Uber, Hotvire Ekecs ulaže 2,25 miliona dolara u ChangeTip Competitor NeuCoin | RS.democraziakmzero.org

Uber, Hotvire Ekecs ulaže 2,25 miliona dolara u ChangeTip Competitor NeuCoin

Uber, Hotvire Ekecs ulaže 2,25 miliona dolara u ChangeTip Competitor NeuCoin

Mikroplaćanja pokretanje NeuCoin podigao $ 1.25m na angel i finansiranja semena iz preko 20 individualnih investitora, uključujući i kralja suosnivač Patrik Stimne, uber SVP Emil Mihaila i Hotvire predsednika Henrik Kjellberg.

U saopštenju se poklapa sa zvaničnim lansiranjem neucoin, posvećenog altcoin koji ima za cilj da promoviše onlajn istovar.

NeuCoin suosnivač dan Kaufman je rekao da će projekat obezbediti sličnu uslugu da istaknutih mikroplaćanja startup ChangeTip, u kojem je on investitor, dok je uklanjanje potrebu za potrošače da koriste Bitcoin.

Kaufman rekao CoinDesk:

"U suštini mislimo da digitalni valute nisu široko prihvaćena od strane potrošača, jer nisu jednostavan za korišćenje. A oni ne pruža korist ili slučaj upotrebe koji potrošači stalo."

Lansiranje NeuCoin će se poklopiti sa debi niz pratećih sredstava za projekat, uključujući GetNeuCoin.com, vodič lokacije za nove korisnike, i MiNeuCoin.com, online upravljanje novac portala sajta.

Sve u svemu, NeuCoin kaže da je podigao $ 2.25m, sa dodatnih $ 1M dolazi u vidu neplaćenog rada kompanija je do sada urađena od 2014. Godine.

Za početak, 3 milijarde neucoins će biti unapred miniran i distribuiran na tri neprofitne organizacije pod kontrolom nosiocima neucoin - kod, komunalnim i fondacija rast - koji će tražiti da se proširi i promoviše altcoin.

Početni prikupljanje sredstava biće izdvojeno za pokrivanje operativnih troškova na temeljima za prvu godinu projekta.

Fokusirajte se na distribuciji

Tokom intervjua, Kaufman i suosnivač Johan Sandstrom pokušao da smesti Bitcoin kao loše opremljeni da postane više u širokoj upotrebi mikroplaćanja rešenje, s obzirom da je njegova visoka cena ograničava startapima od promovisanja njegovu upotrebu.

Da nastavi ovaj cilj, NeuCoin je formirala partnerstva sa IouTube kanala MondoMedia, internet radio pokretanje Jangoand promocija umetnik pokretanje radiju - ovaj drugi dve kompanije od kojih su prvobitno osnovane od strane Kaufman.

Kaufman ukazao da će NeuCoin nastojati da pruži altcoin besplatno korisnicima ovih partnerskih platformi. Na primer, on je ukazao NeuCoin-omogućen stranice izvođača na radiju mogao uputstva koje omogućavaju korisnicima da spreči umetnicima 10 neucoins, ali prima 25 slobodno.

"Morate da im iskustva i onda mogu kupiti", objasnio je Kaufman. "Mislimo da mikroplaćanja zaista zahteva neke 'Freemium' distribuciju, kao i da svaka vrsta vrhunskog sajt sa sadržajem nikada ne bi podigli Paivall da bi ljude da kupi Bitcoin."

Sandstrom dalje predložio ovaj model je vreme testiran, s obzirom da igre kao kraljeve Candi Crush Sagaand striming muzike usluge kao što su Spotifi obezbedi besplatan ulaz nivoa usluga novim korisnicima da ih ublaži u novu potrošača iskustvo.

"Zamislite da Candi Crush trošak novca prvi put, to ne bi narasla onako kako jesu", rekao je Sandstrom.

Smanjenje barijera

Kaufman je nastavio da sugerišu da, iako ChangeTip daje zadovoljavajuće iskustvo za Bitcoin korisnicima, NeuCoin će imati za cilj da smanji prepreke za ulazak kroz "Freemium model" koji vodi vrednost neucoins nizak i omogućava im da se distribuira u ekonomičan način.

U tom cilju, projekat je doveo na strateškim savetnika, kao što je osnivač dogecoin Džekson Palmerand kapitalista Brok Pierce (koji je takođe NeuCoin investitor), da obezbede konsultacije.

U izjavama, kako Palmer i Pirs hvalio je iskustvo Neucoin tima, izražavajući svoju veru u projektu i njegovim izgledima.

"NeuCoin tim ima najbolju evidenciju o potrošačkim trgovcima koji su uključeni u digitalnom valute prostoru", rekao je Pirs. "Očekujem njihov Freemium model distribucije da bude uspešan u socijalizacija mnoge korisnike na njihovu ekonomiju."

Palmer je potvrdio da će biti uključeni u lansiranja fazi projekta, i nagovestio kako projekti poput NeuCoin može igrati važnu ulogu u uvođenju digitalne valute servisima sadržajem streaming, kao što su Netflik i Spotifi.

Consumer-Prvi pristup

Kaufman i Sandstrom i istakao svoje ranije iskustvo građevinskih proizvoda široke potrošnje-suočava, kao možda ključni faktor diferencijacija projekta.

"Kada smo pokušali da dobijemo prvu Bitcoin, ne bismo mogli da to uradi. Ona je imala veliki potencijal, ali [je] veliko skretanje Tu je, kao, niko od marketinga u industriji,.", Rekao je Kaufman pre hvaleći novije poboljšanja napravljeni od vrhunskih igrača u ekosistemu.

Osnivači pokazala da je izgradnja namenski altcoin za mikroplaćanja bi takođe omogućiti im da eliminiše druge prepreke koje su dolazile standard sa bilo rešenje Bitcoin-based.

Oba su izjavili da su bili inspirisani dokaz-na-stakedigital valuta, kao i one koje koriste konsenzus algoritme za postizanje bezbednost mreže kao što su Rippleand Stellar, pozivajući se na visoke troškove dokaz-of-rada sistema kao faktora koji bi mogli imaju ograničen ukupan učešće u neucoin zajednici.

Kaufman je dodao da, kao Ripple i Stellar, 100 milijardi neucoins će biti stvorena tokom trajanja projekta, faktor koji bi trebalo da zadrži cenu pojedinačnih kovanica niska, čak i ako Neucoin tržište kapa udara.

Neucoin je prethodno prodaja treba da počne 15. Februara sa cena neucoin sa početkom u $ 0.01.

Ispravka: U prethodnoj verziji ovog članka je predložio NeuCoin je podigao $ 2.25m na angel sredstava. NeuCoin je podigao $ 1m u anđeo sredstava, $ 250,000 u finansiranju semena i odrastao dodatnih $ 1M u neplaćenog rada njenih osnivača.

Slične vesti


Post Altcoin

BitHalo: pametni ugovori bez blokiranja lanca blokova

Post Altcoin

Commonvealth Bank zatvara poslovne račune kompanije CoinJar

Post Altcoin

CoinSummit London objavljuje nove zvučnike, startne pobednike

Post Altcoin

Kalifornijski zakon o bitkoinu je sakrio državni senator

Post Altcoin

Robocoin bitcoin bankomati biće instalirani u Kanadi

Post Altcoin

Interesne grupe u kvotama nad California Bitcoin Regulativom

Post Altcoin

Neo i Bee Cena akcija opada na 0,0001 BTC kao trgovanje

Post Altcoin

Patentna glupost, Coinbase futures i ko je dobar pas? Ti si!

Post Altcoin

Profesor Susan Athei: Ako ljudi to koriste, Bitcoin ima intrinsicnu vrednost

Post Altcoin

Uhvatiti Ransomera: Kako FBI zarađuje kriminal na Blockchainu

Post Altcoin

Odbor za energetiku i trgovinu razmatra Bitcoin na sjednici Kongresa

Post Altcoin

Više kompanija plaća zaposlene u Bitcoinu