The Strangest Altcoins of 2018 | RS.democraziakmzero.org

The Strangest Altcoins of 2018

The Strangest Altcoins of 2018

U proteklih 12 meseci došlo je do istinsku eksploziju u broju alternativnih digitalnih valuta, inače poznat kao altcoins.

Brojevi za tačno koliko altcoinsare u postojanje variraju u zavisnosti od mere. CoinMarketCap.comlists 554 criptocurrencies u vreme pisanja ovog teksta - up from oko 67 pre godinu dana.

Prema nekim procenama, međutim, na hiljade altcoins smo videli određeni nivo opticaju od protokol Bitcoin prvi put postao dostupan za korišćenje i prilagođavanje.

Mnogi altcoins set sa legitimnim upotrebe, jakim zajednicama i aktivnim razvojnim timovima. Neki su spustili na parodiju, sa propali vrednostima i sablasno tihe forumu stranice. Ipak, neki su bili teško unapred miniran prevare, ili joke kovani novac koji nikada nije ozbiljno za cilj da imamo pravu budućnost kao digitalna valuta.

Moglo bi se tvrditi koji altcoin je najinovativniji, najviše pažnje ili najzloglašenijih 2014. Dok su plave u lice. I mnogi fanovi altcoin vole da rade upravo to. To je možda zabavno, ali, da pogledamo neke od najneobičnijih kovanica smo se sretali u proteklih 12 meseci.

U tom duhu, evo nekih najčudnije altcoins koje su se pojavile u 2014.

Goldenloaf

Kada je ukrajinska vlada na čelu sa Viktora Janukoviča raspala u februaru, u predsedničkoj palati Janukovič boravio u u vreme kada je oduzeta od strane demonstranata i njegov sadržaj obznanio u svetu.

Oni koji su u osnovi brzo utvrdio da sada bivši predsednik posedovao ogromnu kolekciju antičkih automobila, kristalno optočen lusteri, terete dokumenata i pune veličine replika španske Galleon.

Ono što su takođe našli bilo je 2kg komad zlata u obliku vekne hleba, objekat koji kratko postao fokus medijske pažnje i spekulacije.

Nekoliko meseci kasnije, sada ozloglašeni zlatni vekna poslužio kao inspiracija za prigodno nazvan goldenloaf (znak: Gli) altcoin, koji takođe cirkuliše pod imenom goldenloafianukovichcoin.

Kao što je objašnjeno u Alt je Bitcoin Talkthread, Gli navodno vezan vrednost na težini hleba je od 2 kilograma zlata.

Neki od odgovora u temi odbacio projekat kao prevara, a kasnije poruka ukazuju na to da su ti problemi bili validni. GLI videli kratak period aktivnosti trgovanja sredinom leta pre nego što je cena pala krajem avgusta. Nit nije ažuriran od septembra.

Robot Sek Nickels

Ono što je u imenu? Za robota seksualnih sitniš (RSN), naziv implicira samo o svemu što je potrebno da znate o ovom altcoin.

Sa "skakanje distribucije skakanje Coin" samo-opisan i 600 godina rudarske ciklusa, robotseknickels imao sve zamke novčića napravljena da bude čudno.

Kao što je objašnjeno Bitcoin Talkthread projekta je:

"Robot Seks Nickels je siguran anonimno criptocurrenci sa primarnim ciljem pružanja gladak podmazivanja za nestašni robot Jiggi-kuliram. Postoji 1% premine da pokrije blagodatima i veb hosting troškove. Nema ljudi."

RSN većinu svog razvoja videli tokom leta. Aktivnost pala u oktobru, ali po izgledu stvari, nekolicina koji ostaneš sa novčića izgleda da su bacali hashes na mreži za zabavu.

Cantorcoin

Bivši Dom republikanske većine Leader Eric Cantor primarni gubitak izbora u junu je bio jedan od značajnih političkih uznemirava u 2014. Sjedinjenih Država.

Kantor izgubljen u više konzervativni protivnik tokom izbora, a sišao sa njegovim vođstvom post ubrzo nakon gubitka. Dugo smatralo Republikanska stranka je najjača veza sa Vall Street-giganata koji finansiraju stranku, Kantor je podneo ostavku iz svog sedišta u avgustu i od tada zauzela positionat u Nev Iork investiciona banka.

Kantorov gubitak - koji je zapanjio konzervativni politički establišment u SAD i katalizovana pokret Tea Parti - je ovekovečio je cantorcoin (EIC), kratkog veka criptocurrenci koji veže svoje hardcoded svojstva prilikom i nosio je moto "Umereno RARE - konzervativno Sigurna ".

Koncipirana kao spomen novčića povodom događaja, novčić nikada stekao vuču kao sredstvo, ali svakako dao kratak, ako ne potpuno neobično, tako da se oprostimo od Kantorove mandata u kancelariji. Kratkotrajna alt je mirno u julu, prema CriptoCoinTalkforum temi.

Confessioncoin

Potraga za tog takozvanog Killer App protokola Bitcoin mogla biti odlučujući faktor u 2015. Godini, iako bilo istraživanja ove ideje sprovedene u 2014. Godini imalo nikakav uticaj na novim dešavanjima, ostaje da se vidi.

Jedna čudna aplikacija CoinDesk naišao je confessioncoin, jedan alt koji u suštini dao korisnicima izlaz na pseudononimousli utisnuti svoje grehe na confessioncoin blockchain.

Troškovi: naknada od confessioncoin određuje tzv "priznanje Vizard" mehanizam. Kao investitora notedabout projekta u maju:

"Mir uma je svakako vredna mala cena! U zamenu za tvoj posao, vaš priznanje će biti anonimno čuvaju u blockchain, ovekovečio zauvek."

Forum posts ukazuje na to da razvoj možda izbacili početkom decembra, nakon patnje probleme obradu bloka u oktobru. Prema posted bazen statistika, čini se da je bar neki rudari su održavanje zbornika priznanja živih.

Vatcoin

Obilje takozvanih "memecoins" je u poslovično faze 2014. Godine, kao programer pokušao da vozi isti nivo entuzijazma izazvao je memecoin vrhovnog, dogecoin.

Vatcoin je osobenost među specifičnosti s obzirom na njen prilično neobično novčića slike, kao i navedeni odlučnost svojom tada aktivnog razvojnog tima da traži kroz istoimenu Vat Ladi kako bi se omogućilo poklon criptocurrenci.

"Vat", za one koji ne znaju, postao, kod nekih, delotvoran način da se proglasi konfuzija, ostavke ili alarm u digitalnom okruženju.

Indikacije na Bitcoin Talk ukazuju na to da vatcoin je predmet preuzimanja zajednice tokom leta, što je rezultiralo u kratkom Rebranding napora koji je video novčić pod nazivom "Tražim Dostižan prometa", ili VATcoin. Međutim, čini se da je nit da su otišli ​​tiho u avgustu.

Koji altcoin (a) da li mislite da je stajao u 2014? Najinovativnijih? Onaj koji remeti? Zloglasna? Bizzare? Recite nam u komentarima ispod.

Altcoins

Slične vesti


Post Altcoin

Full Steam Ahead za Segvit2k, programer Jeff Garzik kaže

Post Altcoin

Nail in the Coffin: Dai US regulatori su ugušili startovanje Bitcoin-a

Post Altcoin

Bitcoin bum od 2018. godine, ali Zcash je napravio istoriju

Post Altcoin

Robocoin Video nudi najpre pogledati neobjavljene platforme za bankarstvo i doznake

Post Altcoin

Osnivač John PavnCoin-a razgovara o Bitcoin Volatiliti i Buttonvood

Post Altcoin

Nova Bitcoin Ekchange Unocoin pokreće u Indiji

Post Altcoin

Chamath Palihapitiia da govori u CoinSummit San Francisco

Post Altcoin

Zašto veći možda neće biti bolji za skaliranje Bitcoina

Post Altcoin

Robocoin Machine zagreva konkurenciju između londonskih Bitcoin bankomata

Post Altcoin

CoinJar odustaje od transfera banaka za BPAI uslugu

Post Altcoin

Bitcoin Scaling Vatch: Vijesti i vodiči za kretanje dolazećeg sudara

Post Altcoin

Reakcije zasnovane na tržištu na novu regulativu o bitkuinima