Sve stvari Alt: Altcoins za Amagi i nove funkcije za Viacoin | RS.democraziakmzero.org

Sve stvari Alt: Altcoins za Amagi i nove funkcije za Viacoin

Sve stvari Alt: Altcoins za Amagi i nove funkcije za Viacoin

Dok su altcoin tržišta i dalje može biti pate od zapremine propasti leta i jeseni, to ne znači da rad nije nastavljen u međuvremenu - daleko od toga, u skladu sa nedavnim dešavanjima.

Iako vest nije 100% pozitivan na alt frontu, prostor i dalje da nastavi, jer uvek ima, za bolje ili gore. Čitajte na za neke od nedavnih dešavanja koji su došli preko Sve Stvari Alt stolu.

Amagi Metali najavljuje integraciju altcoin

Poluga diler Amagi Metalshas potpisali novo partnerstvo sa digitalnim valuta plaćanja procesora GoCoin.

Ovaj potez predstavlja jedan od najvažnijih visokog profila altcoin integracija do danas. U poslednjih nekoliko meseci, GoCoin takođe potpisala partnerstvo sa PaiPaland Shopifito olakšati digitalne isplatu devizne za dogecoin i litecoin, pored Bitcoin.

Prema 18. Saopštenju iz decembra, Amagi će početi prihvatanjem litecoin i dogecoin na vrhu svojih postojećih Bitcoin prihvatanja politike. Kompanija je već bacili svoju podršku iza digitalnog novca, koji uključuje plan za postepeno fiatpaiments do kraja 2016. Godine.

U saopštenju, Amagi direktor Stiven Makaskil rekao je da je namera je oduvek bio da istraži šire usvajanje digitalnih plaćanja valuti. MacAskill je ranije izjavio da očekuje da će Bitcoin da zameni SAD dollarvithin svoj radni vek.

Dodao je on:

"Polako smo čekali procesorom plaćanja koji mogu da vide veću sliku izvan same Bitcoin plaćanja. GoCoin platforma je jedinstveno dizajnirana da se prilagodi u nastajanju criptocurrencies, što je ključni faktor u našoj odluci."

GoCoin direktor Stiv Boregard rekao je u odvojenoj izjavi da ih Amagi potez stavlja u poziciju da počne "obuhvatila veći ekosistem criptocurrencies".

Viacoin integriše CHECKLOCKTIMEVERIFI

Viacoinproject se integriše CHECKLOCKTIMEVERIFI, što je operacioni predložen za Bitcoin od jezgra programera Peter Todd koji otvara vrata za nepouzdan Escrov, centar-i-spoke Micropaiment mreže i druge potencijalne primene.

Predlog Todd, koji je privukao podršku od drugih ključnih programera i trenutno prolazi kroz peer reviev, gradi na postojećem scenariju, nLockTime, koji u suštini omogućava korisniku da odredi kada je transakcija postaje važeća. CHECKLOCKTIMEVERIFI da traje jedan korak dalje dodeli tačku u vremenu (na osnovu blok visine) kada je izlaz može biti potrošen.

U razgovoru sa CoinDesk, kako Tod i viacoin programer BTCDrak predložio da mreža altcoin je vredno poligon za opkod.

"Ima mnogo pitanja jednostavno ne nalaze dok koristite stvari, a neki od tih problema samo ne nalaze osim ako ne koristite stvari za finansijski vrednih svrhe", rekao je on.

Tod je objasnio da stavljanjem CHECKLOCKTIMEVERIFI u postojeće i funkcionalne blockchain, više podaci mogu biti prikupljeni na njenoj efikasnosti - ili mane - čime se obezbeđuje dodatne informacije za tekući proces peer reviev. Realizacijom operacioni u viacoin, dodao je on, uvidi se može izvući da će na kraju podržati Bitcoin kao dobro.

U sklopu realizacije, viacoin takođe prebačen na pomoćni dokaz bez posla, poznat i kao stapanja rudarstvu. Merge rudarstvo omogućava rudarima da obradi blokove ako su minirali na script mreže sa većom hashrate nego viacoin mreže i smanjuje potencijalne bezbednosne probleme koji se mogu javiti kada je mreža hashrate pad.

Archcoin zajednica pokreće crovdfunding platformu

Novi crovdfunding platforma zovu BlockTrusthas lansiran iz archcoin zajednice koji koristi klirinške protokol za overiti projekta sertifikate o viacoin blockchain.

BlockTrust, koji je pokrenuo 18. Decembra, se razapeo kao sigurnu rešenje za one koji žele da crovdfund nove altcoin projekata i potencijalne investitore koji žele da podrže ove inicijative. Prema saopštenju, BlockTrust će delovati kao escrov usluga za projekte koji koriste platformu i Institut održanih izdanja fonda tokom vremena.

Platforma nudi kako sertifikat, kao i podršku crovdfunding za potencijalne projekte, koji su potrebni da plate naknadu za pružene usluge. Ovi sertifikati su tada vremena stampedon viacoin blockchain kao deo notara mehanizma u Kliringhausa protokola.

Dok trenutno ne postoje projekti navedeni na glavnoj stranici, navodi se u saopštenju, BlockTrust će domaćin crovdsale za SendChat, kripto aplikaciju za razmenu poruka sa sopstvenim altcoin, početkom januara.

CoinDesk razgovarao sa archcoin programera Edgar Soares, koji je rekao da BlockTrust može pomoći u smanjenju rizika za investitore koji su zainteresovani za crovdsales ali su zabrinuti o projektima koji gube vrednost ili dokažu da su lažni.

Soareš je objasnio:

"Problem nije u samom blockchain, ali u nedostatku pouzdanih i sigurnih platforme i alata za one koji nemaju iskustva sa ovom novom tehnologije. Nadam se da uvedu sebe održavanje mehanizama za smanjenje gubitaka investitora iz tih loših glumaca i na taj način doneti samopouzdanje i kapitala natrag u criptocurrenci počeci. "

Opalcoin trpi napad bumažnika malvare

Ranije ove nedelje, opalcoin projekat upao u nevolju nakon što izgleda kao serijski malvare-napad ciljanje altcoin fajlova novčanik podataka.

Prema Bitcoin Talk, najavio je razvoj opalcoin tim 15. Decembra da je neko objavljivanje pod ID "diabanhkeo" uspešno distribuira zlonamerni novčanika softvera koji, zauzvrat, omogućila krađu vallet.dat fajlova sa računara onih koji su uključeni. Čak 2,5 opalcoins su ukradene u napadu, accoring da razvojnog tima tog projekta.

Post historipoints da korisnik je do širokog naporima za distribuciju softvera kroz altcoin zajednice, uključujući i tema za ultracoin, viorcoin i drugi.

The Hack dovela do rasprave među akterima opalcoin o tome da li ili ne da se pokrene blockchain vraćanje, akciju koja bi efikasno poništiti istoriju transakcija nakon hack. U julu, slična akcija je preduzeta od strane vericoin tima nakon gubitka oko 8m vericoins.

Održan je glas da sprovede vraćanje, sa onima koji su uključeni težine u korist jednog. Međutim, kasniji pregovori doveli do povratka 1,6 miliona opalcoins i kao rezultat toga, vraćanje je otkazana.

"Zahvaljujući 65% zlatnika se vratio, opal tim veruje da opasnost je otklonjena i vraćanje bi postaviti loš presedan, i stoga nije opravdano", najavljeni 16. Decembra tim.

U intervjuu za CoinTelegraph, jedan od vodećih programera za opalcoin je objasnio da je opalcoin tim je želeo da izbegne oštećenje održivost blockchain u altcoin, a da će u budućnosti strože kontrole će biti uspostavljen kada se distribuiraju nove novčanici.

Čudno alt nedelje

Ono što je u imenu? Za programere criptocurrenci, ime jednog novčića može da bude odlučujući faktor u tome da li ili ne altcoin projekat i skida, a kamoli žalbe trgovcima, rudara i, u retkim slučajevima, drugi koji će zaista koristiti kovanicu.

Mi smo pokriveni fer udeo čudno-imenovanih alts ovde o svim stvarima Alt, ali novac - da, 'novac' - mogu imati sveću kao jedan od najvećih bizarno imenovanih kovanog novca do sada za mundaneness na izboru.

Kako se navodi u svom Bitcoin Talkthread, novac (potpisati: $$$) je koncipirana kao "sledeću generaciju digitalnog novca". Sa sloganom "u novcu ve trust", novac koristi algoritam script rudarstvo i poseduje Mak Suppli moneta otprilike 265m kovanica.

Izgleda Aktivan razvoj medalje da je prestala. Sredinom novembra, u skladu sa Bitcoin Talk, debata je porastao između pristalica i predstavnika razvojnog tima o planiranom 6% premine. U to vreme, predstavnik upozorio da će biti otežano proizvodnja novčanika ako je smanjena premine.

Na kraju krajeva, 2% premine je izabran i par programera navodno izašao projekat ubrzo posle.

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? Email CoinDesk u [email protected]

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobrenje. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre nego što razmislite o investiranju u altcoin prostoru.

All Things AltAltcoinsAmagi Metali

Slične vesti


Post Altcoin

Da li se prodaja Cripto-Token prodaje oseca za projekte otvorenog koda?

Post Altcoin

GoCoin pokreće $ 550k za procesiranje bitkoin plaćanja u Aziji, Južnoj Americi

Post Altcoin

Koliko su uplašene banke bitkoina i šta će raditi u vezi s tim?

Post Altcoin

Bitcoins Lightning Netvork je sada Digital Asset Compatible

Post Altcoin

BOOST: Bitcoin događaj obilazi mnoštvo u Hong Kongu

Post Altcoin

Hovei test za Blockchain? zašto ICIC Vodič nije dovoljan

Post Altcoin

Bitcoin Scaling Vatch: Vijesti i vodiči za kretanje dolazećeg sudara

Post Altcoin

Integracija bankovnih blokova: izazov prevaziđen

Post Altcoin

Privatnost i prevara su dominantni u diskusiji na događaju LA bitcoin

Post Altcoin

Mt. Gok US Bankruptci Filing primi CoinLab podršku

Post Altcoin

Bitcoins Segvit2k Scaling Proposal: Gde startups stoji

Post Altcoin

Zašto bitkoin treba biti razbijen u bitove