Samo 400%? Villi Voos Mathematics for Insane Cripto Returns | RS.democraziakmzero.org

Samo 400%? Villi Voos Mathematics for Insane Cripto Returns

Samo 400%? Villi Voos Mathematics for Insane Cripto Returns

Vili Vu Zvuči kao visokim ulogom altcoin kockar.

On je često u potrazi za ludog 100k da čak 1,000k dobit, a on je spreman da podnesem onu vrstu nestabilnosti koja bi mogla zbrisati tri četvrtine vrednosti njegov portfolio je u roku od nekoliko nedelja.

I dok obični investitori mogu biti zbunjeni ovim konceptima, nije previše iznenadilo Voo, s obzirom na njegovo poreklo.

A sada najpoznatiji po svojim inovativnim filozofije na criptocurrenci, Vu dobio start u trgovačkom svetu kupovine derivata u periodu do finansijske krize 2008. Godine - počeo shorting bankarske akcije pre nego su banke propale. I to iskustvo je Voo prilično solidno znanje o tome kako trgovati tržišta kada su u njihovu najviše nestabilna.

Plus, sa pozadini kodiranja kao tinejdžer, nije ni čudo Vu je privukao criptocurrenci.

To je bio u pravu u vreme kada Bitcoin pogodila $ 1 milijardu koji Vu se zainteresovao za kripto, ubrzo nakon prelaska na Bali, gde, kako on to opisuje, on je "otišao u zečju rupu."

Dok je njegov prvi izlet - slično kao drugi investitori tek ulazim u - bio Bitcoin, on je od promenio svoju pesmu, odlučujući je prava akcija je u altcoins (alternativni criptocurrencies).

"Moja posebno portfolio je veoma, veoma visoka dobit, veliki rizik. To je veoma nestabilna", rekao je Vu.

Podaci istraživač

Ali, čak i dalje, on ima gomilu podataka koji bi se te rizike kao ispravna odluka.

"Pod podaci koji imam je da većina kovanica kada su pokrenule koji su uspešni, oni stvaraju posebnu grafik", rekao je, ukazujući na Falcon 9 raketnog launchesas sliku. "Fotografije pokazuju da je raketa lansira sa ovim strmim putanje i onda se ne izravna i nastavlja se kreće stalno gore." 

Iako je, u potrazi za onim epidemija dolazi sa nekim gnarli padove, takođe.

Ali da Voo, "Mi nismo trgovanju ovde. Mi smo ulaganja. Mi ćemo ga staviti u fioku kao da je kapitalista radi."

Za njega, ulaganje u criptocurrenci se ne radi o kratkoročnim trgovanja dobiti, ali o dugoročnim investicijama. Zbog toga, Vu prvenstveno fokusira svoju pažnju na "ranog lansiranja" od criptocurrencies, gde su putanje najoštriji, nadajući se da će dobiti 10k do 100k putanju da su neki od najboljih kovanica imao tokom početne staze.

Vu smatra je jurnjava za one vrste povratka će biti daleko unosnije na duge staze nego "dosadna" 300 posto do 400 odsto na godišnjem povratka koji Bitcoin je sada generiše.

A onda, kada se kovanice mature - obično raste u opsegu od oko pola milijarde dolara - to je kad počne u potrazi za izlazak.

Ali čak i bez tog investicionog tezu, Vu ima podatke koji pokazuju značajne prinose čak i ako samo ulaganje slepo u svim altcoins.

Vu je rekao CoinDesk:

"Čak i ako se ne filtriranje od batina i kupuju sve pod suncem kada su pokrenuli - sve 700 ili tako novčiće - čak i prevara novčiće, zapravo to je blizu 50/50 podele u kojoj 50 odsto je podbacila Bitcoin, ali oko 50 odsto nadmašivši Bitcoin. "

Matematika iza ludila

Ali to je investicija u podatke behindVoo je da bi većina kripto investitora balave, kao njegova strategija uzima inspiraciju iz još dublje skupa kalkulacija, nego samo kapom na tržištu.

Na primer, Vu je ozbiljan potrošač blockchain istraživača poput Blockchain.info, koristeći statistika kao mempool, stopa veze, obima trgovine i prihoda miner da proceni zdravlja mreže.

Uz to ispred njega, on je onda vizualizira podatke i traži obrasci da se pojavi.

Vu obično radi u metaforama i analogijama, traže načine da se uporedi criptocurrenci drugim stvarima. Na primer, mogao bi se zapitati: da li Bitcoin ispunjava sličnu ulogu PaiPal - olakšavanje digitalnih plaćanja - šta su metrika se može koristiti za merenje potencijala Bitcoin je?

Vu je u potrazi za ključne referentnom odnosu na criptocurrenci za neko vreme, onaj koji će pružiti istu vrstu uvida da je cena odnos zarade (P / E) predviđa akcije. Dok investitor može da analizira tržišna kapitalizacija novčić kao i cena, ključna druga komponenta, zarade, nije dostupan u criptocurrenci prostoru.

Sledećeg najbliži punomoćnik, prema Voo, je prodaja - ili, u slučaju PaiPal ili Bitcoin, ukupne vrijednosti transakcija koje voze na svojim mrežama.

"Ja tretiraju to kao najbliža stvar koju imamo na cene na zarade [proporcija]", rekao je Vu.

Korišćenjem tu vrstu P / E, on je nastavio:

"Treba samo da počne da pogledate da vidi da li je važeća. Da li je procena prati transakciju prolazi kroz nju? Kada shvate da se podaci, možete pogledati da vidite gde je to pumpa i gde je bačeno u prošlosti."

Dok to je dobra polazna tačka, Vu ne zaustavlja - ne kada postoje i drugi podaci ukazuju da mogu da se mešaju i podudaraju, stvaranje novih koeficijenata i nove pokazatelje podataka, u potrazi za zlatnim kartu koja će mu omogućiti da se predvidi sa više sigurnosti kako da investiraju.

"Ja samo pokušavam čudne stvari, evo nekih podataka ovde, šta ako sam zabrljao sa njom na ovaj način?" rekao je.

Šine preko vagona

Sve što podaci škripanje je napustio Voo fokusiran pre svega na criptocurrencies kao protokolima.

Prema Vu, gotovo sve top 10 criptocurrenciesbi tržišna kapitalizacija su protokoli ili decentralizovana infrastructurethat decentralizovane aplikacije može da se gradi na vrhu.

"Po prvi put, možemo da ulažemo u ovim stek protokola i svaki aplikacija koja je izgrađena na njih, dobijate [nekako] rez", rekao je Vu, dodajući:

"Možete kupiti nepokretnost u kojoj ljudi sadi dole svoje poslove."

I sa tim razmišljanja, Vu ne brine mnogo o investiranju u aplikacijama. U njegovoj glavi, aplikacije koje voze na blockchain protokolima počinju da izgledaju više kao Silikonskoj dolini startup - gde je skoro 10.000 pokretanje godišnje, a samo šačica nasledila, uz samo jedan postane jednorog poput Facebooka.

Da, on misli, je mnogo spekulativna igra, nego za investiranje u bazu sloju protokola criptocurrencies.

Ovaj rizik se održava Voo daleko od većine početnih kovanice ponuda (ICOS), kao, da nije često čuje strategiju u današnjem kripto prostora. Ali umesto dugoročnih investicija, Vu vidi većina aplikacija specifičnih tokena samo kao "FOMO-Nomic" (igra se sa akronim "strah od propušta") hipe.

Plus, kao sve više i više simbolične prodaje ponuditi privilegovane bui ponuda, te investicije biti još veći rizik, pa čak i više posla.

Dakle, za Voo, to je sve o dugoročnoj "HODLing" obrascu sa tokena koji pružaju šine za aplikacije vagona.

I naravno potrebno je malo početne due diligence - Voo zagovornici istraživanjima osnivači i savetnike da vidimo da li je bilo velikih imena su spremni da svoj ugled stavlja na liniji za projekat, kao i vreme provedeno u srodnim društvenim kanalima i forumima.

Ali na kraju, Voo filozofija nakon kupovine je jednostavnije.

On je zaključio:

"Kada ste uradili svoj due diligence, vi skoro sesti na nju od šest meseci do dve godine i voze se na udarce."

AltcoinsInvestmentsVilli Vu

Slične vesti


Post Altcoin

Cripto Securiti u 2018: Priča o dve slabosti

Post Altcoin

Bitcoin Tool Tool CoinShuffle se vidi prva transakcija

Post Altcoin

Instalacije bankomata Bitcoin u Kanadi

Post Altcoin

7 Trgovci stvari trebaju razmisliti prije nego što poslužite bankomata Bitcoin

Post Altcoin

Sve stvari Alt: blokirani lanci notari, novčići sa podmetačima i Darkcoin ažuriranje

Post Altcoin

Bitfin Drugi dan: Potreban nam je globalniji, organizovani Bitcoin edukacija

Post Altcoin

Banka Bitcoin Portal Neo otvara prvu filijalu na Kipru

Post Altcoin

NEM fondacija: Ukinuti fondovi za koinchek nisu poslali na razmjenu

Post Altcoin

Banke prekidaju vezu s industriom bitkoina Ostrva Man

Post Altcoin

Bitkainova uloga u američkoj politici

Post Altcoin

Ideje Blockchain-a istraživane na CoinDesk Makeavon Dai One

Post Altcoin

Microsoft Azure CTO želi Blockchain da poveže svaku industriju